Izobraževanja za krepitev kompetenc zaposlenih v gostinstvu in turizmu za regijo Posavje


Turizem je trenutno v zelo negotovi in neprijetni situaciji, vendar z optimizmom zremo naprej in upamo na čim hitrejše okrevanje in optimističen preobrat v drugi polovici leta.

Sicer se bo veliko spremenilo, predvsem v komunikaciji z gosti in zagotavljanjem varnosti. Vse te spremembe bo potrebno vpeljati pred začetkom poslovanja.

Na drugem mestu poleg varnosti bo kvaliteta in seveda inovativna ponudba, ki bo pripeljala goste. Konkurenca v promociji in nagovarjanju obiskovalcev bo zelo visoka. Regija Posavje ima potencial, da se z avtentično ponudbo predstavi na trgu tudi najbolj zahtevnim gostom.

  • V mesecu februarju in marcu smo za vas in vaše zaposlene pripravili sklop brezplačnih spletnih izobraževanj na temo krepitev kompetenc, dviga kakovosti in komunikacije. Vsem zaposlenim v turizmu želimo predstaviti tudi najboljše kar ponuja Posavje na področju kulture, aktivnosti v naravi in gastronomije, da bomo lahko samozavestno ponudili gostom ne samo lastne produkte, ampak vse top produkte Posavja. Spoznali boste tudi vse novosti, ki bodo rezultat projekta e-Gradovi Posavja in bodo popestrili ponudbo Gradov Posavja.

  • Zagotovili smo najboljše predavatelje in primere dobrih praks, zato vas vljudno vabimo na IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE V TURIZMU IN GOSTINSTVU v operaciji e-Gradovi Posavja.

  • Prijave so možne na individualno predavanje ali na celoten cikel izobraževanj. Prijavijo se lahko zaposleni v gostinstvu in turizmu v regiji Posavje, število mest je omejeno. Delavnica (2.2.2021), ki jo izvaja Društvo Sommelier Slovenije je sklop dodatnega 70-urnega izobraževanja in je plačljivo Izobraževanja bodo izvedena v okviru operacije E-Gradovi, ki jo vodi RRA Posavje. Izvajalec izobraževanj je CPT Krško!

Več informacij in prijave: ksenja.kragl@cptkrsko.si ali na povezavi TU - Krepitev kompetenc zaposlenih v gostinstvu in turizmu | CPT Krško (cptkrsko.si) 


Image title