Predstavitev podjetij in startupov

Image title


Ime in priimek: Marja Cvetanovski

Naslov: Trg svobode 32, 8290 Sevnica

Tel: 041 223 551

e-naslov: marja.cvetanovski@gmail.com

Kavarna s preprostimi jedmi lokalne in ekološke pridelave.   Preberite več >>

Kavarna s preprostimi jedmi lokalne in ekološke pridelave:

Podjetje Kavarna MC, kavarna in svetovanje, Marja Cvetanovski s.p., se bo ukvarjalo z gostinsko ponudbo. Pripravljalo in streglo bo hladne in tople napitke, preproste hladne in tople jedi ter pekovske izdelke in slaščice v manjšem obsegu. Poudarek bo na hitri pripravi lahke hrane lokalne ekološke pridelave namenjeni sedeči zaposleni populaciji v mestnem jedru.

Možnosti sodelovanja:

Podjetnikom lahko ponudim strokovno svetovanje iz področja gozdarstva, ekologije divjadi in trajnostne rabe lesnih virov. Pomagam lahko tudi z nasveti iz lastnih izkušenj z organizacijo manjših turističnih dogodkov, organizacije individualnih potovanj ter športnega treniranja otrok. Pripravljena sem sodelovati z podjetniki, ki imajo podobne pogledi na svet in ki menijo, da je z delom in dobro volje doseči vse.

Ime in priimek: Janja Černelič

Naslov: Zdole 66, Krško

e-naslov: jcernelic@gmail.com

Dejavnost: pridelovanje naravnih sadnih sokov   Preberite več >>

Podjetje se bo ukvarjalo s predelavo sadja oz. s pridelavo naravnih sadnih sokov iz lokalno pridelanega sadja, predvsem jabolk. Pridelava bo temeljila na pridelavi naravnih sokov brez dodanih konzervansov. Predelava bo vključevala tudi žganjekuho iz sadnih tropin in tako zagotovila maksimalni izkoristek sadja.

Obstoječo pridelovalno linijo, ki se že ukvarja z žganjekuho in v manjšem obsegu pridelavo sadnih sokov, bomo tehnološko posodobili in nadgradili z visoko zmogljivostno pnevmatsko stiskalnico z boljšim izkoristkom.

Ponudim lahko znanje s področja vinarstva, enologije in tehnologije pridelovanja sadnih sokov,pomagam in poslovno sodelujem lahko pri degustacijah in promocijah vina.

Ime in priimek: Marjanca Golob

Naslov: Zdole, 8270 Krško

Tel.: 041-956-128

e-naslov: marjancagolob@gmail.com

PRODAJALNA Z IZDELKI UMETNOSTNE OBRTI, ORGANIZATOR DOGODKOV (Trgovina, posredništvo in storitve)   Preberite več >>

V prodajalni bo segment izdelkov zajemal predvsem izdelke domače rokodelske obrti iz območja Posavja in kasneje celotne Slovenije. Sortiment bo sestavljen iz lončenih izdelkov, izdelkov za dekoracijo doma (kvačkani, pleteni, šivani izdelki), izdelki iz stekla, medu, zelišč in dišavnic, izdelkov za osebno nego ipd.

Storitev bo zajemala celotno storitveno, organizacijsko ponudbo. Celotna ponudba bo obsegala organizacijo dogodka, manjše prireditve in aranžma aktivnosti, tako za posameznika kot za družine in skupine.

Primeri dogodkov: rokodelski sejem, delavnice na različne teme, razni družabni dogodki, predavanja z gosti, prireditve manjšega obsega, dogodki namenjeni sproščanju.

Z ostalimi podjetniki želim sodelovati predvsem pri širjenju asortimenta, mnenj in izkušenj s področja trženja in reklamiranja rokodelskih izdelkov.

Ime in priimek: Romana Juratovac

Naslov: Ob potoku 8, 8250 Brežice

e-pošta: romana.juratovac@gmail.com

Trgovina z rezervnimi in nadomestnimi deli, opremo za motorna vozila ter avtokozmetika   Preberite več >>

Ime podjetja: Kršak

Trgovina z rezervnimi in nadomestnimi deli, opremo za motorna vozila ter avtokozmetika: ponudba bo omogočala individualen pristop do stranke – analiza problema, nudenje več možnih rešitev, svetovanje pri izbiri različnih rezervnih, nadomestnih delov ali opreme. Možna bo tudi vgradnja kupljenega blaga v motorno vozilo.

Proizvodnja in prodaja dekorativnih izdelkov za dom iz slanega testa, lesa, modelirne mase ter drugih materialov; proizvodnja in prodaja izdelkov za osebno uporabo, sveč iz čebeljega voska, izdelkov iz poldragih kamnov in kovin.

Mreženje/možnosti sodelovanja

Drugim podjetnikom lahko ponudim svetovanje in storitve s področja prodaje, trženja izdelkov in poslovodenja, saj imam 12 let izkušenj na tem področju. Možnosti sodelovanja vidim v pridobivanju novih potencialnih strank, sodelovanja pri bodočih skupnih projektih ter sodelovanja pri nudenju drugih relevantnih storitev v procesu prodiranja na trg.

Ime in priimek: Manca Omerzu

Naslov: Dečno selo 15, 8250 Artiče

Tel: 031 601 981

e-naslov: manca.omerzu@yahoo.com

Ekološka pridelava in predelava orehov, jabolk, sivke in ostalih zelišč ...   Preberite več >>

Ekološka pridelava in predelava orehov, jabolk, sivke in ostalih zelišč ter ročna izdelava naravnih mil na Ekološki kmetiji Omerzu.

Moja ideja izraža željo po ohranjanju narave, osveščanju ljudi o pomembnosti zdravega načina življenja ter sobivanja ljudi, živali in narave. Na kmetiji imamo posajen nasad orehov, jabolk in sivke ter manjši zeliščni vrt. Trenutno pridelujemo orehovec, sivkin sirup in jabolčne krhlje za domačo uporabo. V letošnjem letu širimo nasad orehov in sivke, s tem pa se odpira možnost trženja pridelkov kmetije, kar bi bila moja naloga. Cilj je, prodaja orehov, orehovca, orehovega olja, jabolčnih krhljev, jabolčnega soka, vrečk s sivko, zeliščnega čaja, vse pridelano na ekološki način ter ročna izdelava naravnih mil.

Imam znanje s področja turizma, ki sem ga pridobila med študijem turizma. Ponujam svetovanje o vzgoji orehov in sivke.

Iščem različne načine izdelave naravnih mil ter idejne zasnove za organizacijo delavnic in predavanj. Sodelovanje s podjetniki s podobnimi idejami se nanaša napridelavo in predelavo sadja in zelišč, izdelava naravne kozmetike, organizacija predavanj in delavnic ter sodelovanje z lokalnimi prebivalci.

Ime in priimek: Urška Pavlenč

mobitel: 040 539 856

e-naslov: pavlenc.urska@gmail.com

Recikliranje odpadnega tekstila   Preberite več >>

Ekološko ozaveščenim posameznikom in skupinam ponujam delavnice recikliranja oblačil in možnosti ponovne uporabe tekstila. Namen delavnic je spodbuditi udeležence h kreativnosti in varovanju okolja. Predavanja bodo prikazana na praktičnih primerih in bodo temeljila na raznovrstni uporabi tekstila. Prav tako bom komunalnim podjetjem nudila vzpostavitev ločene frakcije zbiranja in sortiranja odpadnega tekstila.

Iščem različne načine sodelovanja na področju recikliranja, prav tako je možno sodelovanje z podjetniki s podobnimi idejami in možnosti povezovanja. Iščem možnosti za vzpostavitev lastnega reciklažnega podjetja.

Ime in priimek: Peter Preskar

Naslov: Sremič 53a Krško

Tel: 040 838 310

e-naslov: preskar.peter@gmail.com

Zabojček poln domačih dobrot na vaš dom   Preberite več >>

Zdrav, ekološki zabojček, poln domačih dobrot, pride na vaš dom ali delovno mesto. Večina naše ponudbe obsega svežo, lokalno pridelano ekološko hrano. Sodelujemo z kmeti iz vaše okolice in širše, da vam ponudimo najboljše. S tem, ko postanete naš naročnik, ste se odločili za bolj zdravo in naravno prehranjevanjem. Iščem pridelovalce in predelovalce ekološke in integrirane hrane.

Ponujam multimedijske storitve

Možnost sodelovanja vidim v trženju lokalno pridelane in predelane hrane. Od lokalnih pridelovalcev in predelovalcev bi odkupoval hrano in jo tržil. Možno sodelovanje vidim tudi pri multimedijskih projektih.

Ime in priimek: Emilija Šterlek

Naslov: Srebrnik 34, 3256 Bistrica ob Sotli

e-naslov: emilija.sterlek@gmail.com

Dejavnost na kmetiji: Čebelarstvo in gojenje ter predelava industrijske konoplje   Preberite več >>

Na kmetiji se ukvarjamo s pridelavo in predelavo industrijske konoplje ter čebelarstvom. Glavni izdelki, ki bodo nastali na kmetiji bodo, izdelki iz konoplje kot so olje, moka, čaj ter ostali izdelki z dodatki konoplje, ter čebelji izdelki, kot so med, medica, medeno pecivo, propolis in cvetni prah. Pozornost bomo namenili tudi razvijanju novih produktov iz sestavin industrijske konoplje ter nudili izobraževalno dejavnost na kmetiji. Poslovna ideja je še v celoti v fazi razvijanja.

Iščem poslovno sodelovanje z ostalimi kmetijami, ki se ukvarjajo s takšno ali podobno dejavnostjo.

Ime in priimek: Tanja Štokar

Naslov: Orehovec 4, 8311 Kostanjevica na Krki

e-naslov: artgib4u@gmail.com

ARTGIB Tanja Štokar s.p.   Preberite več >>

Podjetje Artgib Tanja Štokar s.p. bo delovalo lokalno v Kostanjevici na Krki in okoliških krajih. V podjetju se bom posvečala turistični prepoznavnosti kraja, zanimivim treking – pohodniškim potem, kolesarskim potem z željo po združevanju z že obstoječimi turistično zanimivimi ponudbami v kraju. Celotno turistično ponudbo bom podkrepila z degustacijo vina cviček in drugih dobrot iz domače kmetije. V hladnem letnem času bomo dobro psiho – fizično kondicijo vzdrževali z izvajanjem intenzivne Zumba fitnes vadbe in se učili salsa korakov.

Ponudim lahko izvajanje zumba fitnes vadbe in poučevanje plesa salse. Dobrodošla je vsa povezava in izmenjava izkušenj z ljudmi z izkušnjami iz področja trženja in organiziranja turističnih ponudb.

Ime in priimek: Tjaša Mladovan

e-naslov: tjasa.mladovan@gmail.com

Krajinska arhitektura in oblikovanje   Preberite več >>

Biro rdečKA se bo ukvarjalo s krajinsko arhitekturnim, urbanističnim in drugim projektiranjem ter oblikovanjem. Svojim strankam bo ponujalo celovite rešitve pri urejanju zunanjega okolja – od ideje, skice, načrta, določitve rastlin do pomoči pri izvedbi. Poleg tega bo podjetje ponujalo tudi oblikovalske rešitve – grafično oblikovanje plakatov, letakov, vabil, priznanj, itd., tudi ilustracije ter ročno izdelane uporabne ter okrasne izdelke iz različnih materialov.

Ponujam svetovanje in idejne zasnove za zunanje ureditve, izdelavo celostne grafične podobe.

Potrebujem promocijo krajinske arhitekture in možnosti poslovnega sodelovanja z podjetniki, ki imajo podobne dejavnosti.

Okrasni in uporabni izdelki:

Grafično oblikovanje:

Ime in priimek: Aleksandra Župevc

Naslov: Elektrarniška cesta 15, 8280 Brestanica

Tel: 041 950 825

e-naslov: aleksndra.zupevc@gmail.com

Komercialistka   Preberite več >>

Moje ime je Aleksandra, sem komercialistka, in glede na moje pretekle izkušnje, znanje in zanimanje, razvijam poslovno idejo mobilnega tajništva. Imate svoje podjetje in bi si želeli biti osredotočeni na delo, ki vam prinaša zaslužek? Vam zmanjkuje časa za administrativna dela, ki so neizbežna, nujno potrebna, a nedobičkonosna? Si želite poiskati stroškovno učinkovit način upravljanja administrativnih del? Bi lahko svoj dragoceni čas, znanje ter sposobnosti izkoristili na drugih področjih in ne za pisalno mizo s kupom dokumentacije? Vas utruja rutinsko administrativno delo?Če ste na katero od zgoraj postavljenih vprašanj odgovorili pritrdilno, se lahko obrnete name z namenom, da vam zmanjšam vaše breme hitro in stroškovno učinkovito.

Sem pozitivna, odprta oseba, zelo prilagodljiva za nove izzive, in delujem na način, da se ne oprijemam vaše težave, ampak poiščem za vas najboljšo rešitev.

Ime in priimek: Dolores Carl

Naslov: Aškerčeva 2, 8270 Krško

Tel: 040 683 033

e-naslov: dolores.osek@gmail.com

   Preberite več >>

Če ste že uporabnik spletnih trgovin, veste da je le-teh ogromno in ko iščete primerno obleko zase, jih morate kar nekaj pregledati. Zato se ustvarja spletno mesto, ki bo združevalo več modnih trgovin na enem mestu. Tako boste pri nas lahko izbirali med izdelki različnih trgovin, ustvarili si boste lahko svoj outfit, s tem da boste kombinirali različne obleke, modne dodatke, čevlje in kozmetiko ali pa boste za nasvet enostavno povprašali naše strokovnjake, ki vam bodo svetovali.

Ime in priimek: Janja Bakšič Dornik

Naslov: Vrhovska vas 1, 8263 Cerklje ob Krki

Tel: 031 818 664

e-naslov: janja.b.dornik@gmail.com

   Preberite več >>

Sem Janja Bakšič Dornik. V okviru operacije »Podjetno v svet podjetništva« razvijam idejo odprtje vinotoča z nastanitvijo. Prihajam iz okolice Gadove peči, ki je znana po odličnem cvičku. Gostom bi ponudili degustacijo domačih vin in ogled kleti. Okrepčali bi se ob domačem narezku, kruhu in domačih pecivih. Lahko bodo prenočili v apartmaju. Okolica pa ponuja veliko možnosti za kolesarjenje, ribolov, pohodništvo.

Ime in priimek: Luka Jejčič

Naslov: Kajuhova 21, 8290 Sevnica

Tel: 041 497 499

e-naslov: lukajejcic@gmail.com

   Preberite več >>

V svojem podjetju se bom ukvarjal z izdelavo ekoloških mil in krem, zeliščnih olj za telo in drugih kozmetičnih izdelkov. Poleg tega bom proizvajal tudi naravni pralni prašek. Kasneje imam namen izdelovati tudi čajne mešanice iz domačih zelišč, razvijam pa tudi izdelke za pomoč vrtičkarjem: sredstva za naravno zaščito rastlin, naravna zeliščna gnojila,… Moj cilj je ponuditi izdelke produktov, prijaznih tako nam kot našemu okolju.

Ime in priimek: Marko Bregar

Naslov: Telče 37, 8295 Tržišče

Tel: 051 350 940

e-naslov: marko.bregar87@gmail.com

   Preberite več >>

Sem Marko Bregar in se ukvarjam z nudenjem mediacijskih postopkov. Mediacija je cenejša od klasičnih sodnih postopkov ter ima v primerjavi z njimi veliko prednosti, kot so hitra rešitev spora, fleksibilnost postopka, ter je možno v večji meri upoštevati interese nasprotnih udeležencev, zato je še posebej primerna v gospodarskih ter civilnih in družinskih sporih. Menim, da si ljudje in gospodarske družbe, še posebej v teh kriznih časih, želijo tovrstnega reševanja sporov in je zato zame na trgu prostor in priložnost.

Ime in priimek: Martina Grozina

Naslov: Zalokae 12, 8274 Raka

Tel: 031 843 313

e-naslov: tgrozina@gmail.com

   Preberite več >>

Moje ime je Martina Grozina, poslovna ideja s katero sem se vključila v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2013 je predelava mleka v mlečne izdelke. Prihajam iz kmetije, kjer se ukvarjamo s pridelavo mleka. Temu mleku bi rada dodala vrednost, zato ga bom predelovala v mlečne izdelke, kot so jogurt, skuta, kislo mleko, sirotka, sir,… Ker se ljudje čedalje bolj zavedajo pomena domače hrane, in ker za enkrat v okolici še ni velike konkurence, si želim okoliškim prebivalcem ponuditi domače mlečne izdelke, ki so popolnoma naravni, saj ne vsebujejo nobenih konzervansov.

Ime in priimek: Matija Kolarič

Naslov: Jereslavec 3, 8258 Kapele

Tel: 040 641 206

e-naslov: matija.kolaric@gmail.com

   Preberite več >>

Razvijam podjetje, ki se ukvarja z energetskimi rešitvami za vaš dom. Ponujamo stavbno pohištvo skupaj s transportom in montažo. Tekom prvega meseca dela v projektu sem se povezal z mladim podjetjem misteral.si (www.misteral.si) , katero se ukvarja z inženiringom na področju oken, vrat in senčil, kjer pripravljam ponudbe in opravljam potrebne meritve na trgu, obenem pa skrbim pridobivanje novih strank.

Ime in priimek: Petra Ereš Malus

Naslov: Bizeljska cesta 18, 8250 Brežice

Tel: 031 810 977

e-naslov: petra.eres@gmail.com

   Preberite več >>

Sem Petra Ereš Malus in po izobrazbi sem krajinska arhitektka. Moja poslovna ideja je približati krajinsko arhitekturo širšim množicam. Okolica hiše, podoba naselja v katerem živimo, pomembno vpliva na nas, domač vrt postaja zaradi ritma sodobnega življenja z vse manj prostega časa vse pomembnejši del bivalnega prostora, zato je pomembno, da je urejen funkcionalno in da izboljšuje kvalitete bivanja. Imate sami preveč idej in jih ne znate uskladiti, mogoče ne veste kako se zadeve lotit? S svojim znanjem in izkušnjami vam bom pomagala urediti funkcionalen in urejen vrt po vaših željah.

Ime in priimek: Špela Fekonja

Naslov: Leskovška 7, 8270 Krško

Tel: 041 547 602

e-naslov: fekonja.spela@gmail.com

   Preberite več >>

Konnichiha! Sem Špela Fekonja in na svoji poslovni poti si želim pomagati pri vzpostavitvi in krepitvi stikov med Japonsko in Slovenijo. Se sprašujete kako?

Ciljam na slovenska podjetja, ki že sodelujejo ali pa si sodelovanja z Japonsko želijo in na japonske turiste pri nas.

Prvim ponujam prevajalske storitve (na mestu dela) in svetovanja, kako najučinkovitejše komunicirati z Japonci. Da pa bi si povečali možnosti za sklenitev posla, pripravljam za njihove poslovne partnerje tudi turistične izlete in oglede.

Drugim pa z veseljem predstavim še neodkrite koščke Slovenije in s tem morda pripomorem k promociji države med Japonci.

Ime in priimek: Vesna Lapuh

Naslov: Zdolska c. 19/a, 8270 Krško

Tel: 041 860 650

e-naslov: vesna.lapuh@gmail.com

   Preberite več >>

Arhitektura so vasi in mesta so ulice in trgi, so hiše in mostovi, so stene, stebri, okna in nenazadnje kljuke, ki odpirajo vrata prostorov, v katerih živimo ali delamo.

So zgodbe ljudi, so zgodbe prostorov, so zgodbe narave … Glavni smotri načrtovalcev arhitekture bi morali biti prisluhniti tem pripovedim, jih začutiti in nato na podlagi svojega znanja, izkušenj, odgovornosti do narave in prostora ter iskrene želje po »tistem nekaj več« umestiti v časovno-prostorski mozaik življenja posameznika in širše človeške družbe.

Za poklic arhitekta sem se odločila, ker je zanimiv, igriv, poseben, ustvarjalen, nikoli dolgočasen, inženirski, umetniški in hkrati zelo odgovoren.

V starem mestnem jedru bom imela arhitekturni biro, ki ga bom nadgradila z galerijsko dejavnostjo. V galeriji arhitekture in umetnosti se bodo poleg arhitekturnega svetovanja, projektiranja in razstav odvijali tudi tematski dogodki. Za umestitev svoje dejavnosti v staro mestno jedro sem se odločila zato, ker sem se v enem izmed svojih dveh diplomskih del poglobljeno ukvarjala z urbano prenovo razvrednotenih urbanih območij, s poudarkom na revitalizaciji urbanih mestnih središč. Celovita urbana prenova je ena izmed trajnostnih oblik arhitekturnega načrtovanja, zato me je še posebej pritegnila in si želim biti košček sestavljanke, ki tvorno sodeluje pri dvigu kakovosti življenja in bivanja in tako biti zgled tudi ostalim.

Ime in priimek/naziv podjetja:

Proizvodnja žveplenega zakada, Bojan Kobal s.p.

Podjetje/naslov: Trnovec 12, 8292 Zabukovje

Tel.:/Fax: 07 81 88 223

E-pošta: zvepleni.zakad@gmail.com

   Preberite več >>

Dejavnost podjetja: Proizvodnja kemičnih izdelkov – žveplenega zakada za uporabo v enologiji

Ciljna skupina na srbskem trgu: vinogradniki/vinarji, uporaba v enologiji

Področje poslovnega povezovanja: distributerji, uvozniki enoloških sredstev

1A INTERNET D.O.O.

0590 64 200

051 369 365

Email: info@1Ainternet.net

KRATEK OPIS   Preberite več >>

1A INTERNET poslovne storitve d. o. o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja z internetnimi in ostalimi računalniškimi storitvami v Sloveniji in na tujem (izdelava in gostovanje spletnih strani, spletno oglaševanje, spletne trgovine, registracija domen, grafično oblikovanje, prodaja računalniške opreme in servis, optimizacija internetnih strani, svetovanje, ...). Na tržišču smo prisotni od leta 1998. V tem času smo poleg naših strani izdelali in postavili preko 200 spletnih strani naših strank. Danes smo stabilno podjetje z ustaljeno letno rastjo.

Verjamemo v celovit pristop k izdelavi spletnih strani, zato smo se do danes specializirali in organizirali, tako da lahko uspešno pokrivamo celotno področje računalniških (IT) storitev. Glede na to, da se IT področje zelo hitro razvija in ker verjamemo, da uspešnost podjetja temelji ravno na skrbno izbranih kadrih, naše strokovnjake ves čas dodatno izobražujemo. Kot dopolnitev k spletnim storitvam, ki jih nudimo, deluje tudi fizična računalniška trgovina, kjer nudimo računalniško opremo vseh znanih slovenskih in tujih dobaviteljev in proizvajalcev.

DEJAVNOSTI PODJETJA:

  • izdelava spletnih strani,

  • grafično oblikovanje,

  • izdelava spletnih trgovin in upravljanje,

  • pisanje besedil,

  • registracija domen,

  • optimizacija spletnih strani.

SPLETNA STRAN:

www.1ainternet.net

Ime in priimek/naziv podjetja:

VERONIKA FABINC ZELIŠČARSKA KMETIJA FABINC

Podjetje/naslov: Črnc 57, 8250 BREŽICE, SLOVENIJA

Tel.:/Fax: Mobi:+00396(0)40753072, Tel: +00386(0)74966106

E-pošta: info@kmetija-fabinc.com

Dejavnost podjetja: Gojenje, predelava in prodaja zelišč   Preberite več >>

Dejavnost podjetja: Gojenje, predelava in prodaja zelišč

Vaša storitev ali proizvod:Čaji, kapljice, mazila, dišavne vrečke …

Predavanja, delavnice, ogledi - po dogovoru

Ciljna skupina na srbskem trgu: Upokojenci, invalidi, šolarji

Po predhodnem dogovoru nas lahko obiščete v organiziranih skupinah ali posamično, dostopno in prirejeno pa je tudi za invalide . Obisk je možen v kateremkoli letnem času ...

Pripravke pošiljamo tudi po pošti.

Področje poslovnega povezovanja: Sodelovanje na sejmih, zastopanje in prodaja pripravkov na srbskem trgu

Ime in priimek: Marko GUČEK

Naslov: Jesenovo 46, 1413 Čemšenik

Tel: 031 581 123

e-naslov: marko.gucek1@gmail.com; www.mgm.si

MGM PROJEKTIRANJE, d.o.o.   Preberite več >>

Podjetje se ukvarja s projektiranjem, tehničnim svetovanjem, strokovnimi nadzori, inženiringom, s posredovanjem pri nakupu in nabavi strojev in naprav ter ustreznih nadomestnih in rezervnih delov.

Naše storitve so:

1. PROJEKTIRANJE

2. INŽENIRING

3. NADZOR

4. TEHNIČNO SVETOVANJE

5. ANALIZE

Mreženje/možnosti sodelovanja

Ponujam/iščem

kaj lahko ponudim drugim udeležencem: Pomoč pri odprtju podjetja kateri se nanaša na tehnično področje

kje lahko pomagam drugim udeležencem: glej zgoraj J

kakšne storitve, izdelke, pomoč … potrebujem: iskanje novih kupcev

kje vidim možnosti poslovnega sodelovanja: sodelovanje z drugimi naravoslovnimi poklici npr. gradbeništvo, arhitektura, elektrotehnika ter povezovanje v različne biroje.

Ime in priimek: Klementina Izgoršek

Naslov: Kovinarsko naselje, 1420 Trbovlje

Tel: 040 576 749

e-naslov: iks.p.tina@gmail.com

   Preberite več >>

Poslovna ideja Organizacija rekreacijskih vadb z izkušenimi vaditeljicami, z ozvočevanjem raznih dogodkov in prireditev in izposojo komplet ozvočenja.

Lepota gibanja je najlepši način spoznavanja in izražanja čustev.

Podjetje se ukvarja z organizacijo rekreacijskih vadb z izkušenimi vaditeljicami, z ozvočevanjem raznih dogodkov in prireditev in izposojo komplet ozvočenja.

Mreženje/možnosti sodelovanja

mreženje s podobnimi organizacijami,izmenjava inštruktorjev/inštruktoric,franšizing.

Ime in priimek: Maja Jenko

Naslov: Prapretno 23 a, 1430 Hrastnik

e-naslov: domace.zame@gmail.com

   Preberite več >>

Poslovna ideja

S svojo idejo bi rada izboljšala kvaliteto življenja v Zasavju, predvsem na področju zdravja ter razvijanja medsebojnih človeških odnosov. Povpraševanje po zdravi prehrani namreč vsakoletno strmo narašča. Po drugi strani kupovanje preko spleta prav tako. Zato sem se odločila združiti obe priložnosti in se lotiti prodaje domače pridelane hrane preko spleta.

Pri svojem delovanju bom spodbujala lokalno skupnost pri pridelavi hrane ter se zavzemala za partnersko kmetovanje in boljše povezave med pridelovalci, predelovalci in končnimi potrošniki. Glavni namen je razvoj podeželja, poleg tega pa tudi ohranjati poseljenost podeželja in razvoj malih ter srednjih kmetij, širši skupnosti pa želim približati pomen kmetijstva in zdrave prehrane. Drugotni namen je pridelati in dostaviti hrano na dom in tako razbremeniti ljudi, da bodo na enostaven način prišli do kakovostnih domačih izdelkov in osveščati ljudi o zdravem načinu življenja.

Mreženje/možnosti sodelovanja

Naše podjetje DOMAČE ZAME s.p. vam lahko ponudi možnost nabave svežega zabojčka zelenjave, sadja ter naravnih izdelkov za zdravje in nego telesa. Poleg tega vam lahko za vaše poslovne ali osebne partnerje pripravimo posebna naravna darila, ki jih lahko podarite ob različnih priložnostih. Dodatno lahko poslovno sodelujemo pri prodaji embalaže, z veseljem pa vam pomagam pri brezplačni reklami oziroma promocijskimi sredstvi.

Možnosti poslovnega sodelovanja vidim predvsem pri nabavi razne embalaže, surovin, materiala (leseni, kartonasti zabojčki, kozarci, olivno olje, vosek, žganje, embalaža za čaje in mazila) ter odpiranja novih trgov po Sloveniji oziroma potencialnih kupcev oziroma združevanju določenih dejavnosti (zdrava prehrana, hujšanje, prehransko svetovanje, športne dejavnosti).

Ime in priimek: Aleksandra Zgonjanin

Naslov: Podkraj 88, 1430 Hrastnik

Email: aleksandra.zgonjanin@hotmail.com

   Preberite več >>

Poslovna ideja usposabljanje prodajalcev za doseganje boljših prodajnih rezultatov izhaja iz večletnega dela v prodaji in kot vodja poslovalnice. Izobraževanje TRENINGI PRODAJE in KOMUNIKACIJE S STRANKO je namenjeno vsem managarjem, ki želijo izboljšati rezultate prodaje in motivirati svoje sodelavce, prodajalcem in poslovodjam, ki se ukvarjajo z direktno prodajo in mladim podjetnikom, ki se s prodajo do sedaj še niso aktivno ukvarjali.

V celoten proces so aktivno vključeni. Z znanjem, ki ga pridobijo se kasneje lažje spopadejo s situacijami katerim so priča ob opravljanju vsakodnevnega dela. Izobraževanje poteka v sejnih prostorih podjetja, udeleženci s trenerjem ugotavljajo dejstva, argumente ter posamezne rešitve za vsako situacijo, s katero se prodajalec sooča pri svojem delu. Izobraževanje poteka v sproščenem vzdušju, veliko diskusije pa udeležencem omogoča, da se spoznajo s številnimi uspešnimi primeri iz prakse.

Ideja spodbuja podjetja, da namenijo več denarnih sredstev za izobraževanje in usposabljanje svojega kadra, predvsem prodajalcev, ki so kupčev prvi stik s podjetjem. Ta stik odseva podobo in vizijo podjetja, kar je lahko velikokrat odločilni faktor za nakup.

Ključne stranke naših storitev so podjetja v gospodarstvu, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov v maloprodaji, regionalni centri po Sloveniji, Mladinski centri in fizične osebe.

Mreženje/možnosti sodelovanja

Naše podjetje vam lahko ponudi program izdelan po vaših potrebah in željah. Področja s katerimi se ukvarjamo: motivacija, določanje ciljev, time managemant, prodaja in komunikacija s stranko. Možnosti poslovnega sodelovanja vidim predvsem skozi priporočila strankam, ki koristijo naše usluge ali izmenjava storitev. Izvajanje delavnic in svetovanje pri prodaji.

Ime in priimek: MARJANCA POTOČIN

Naslov: Podkraj 61a, 1430 Hrastnik

E-mail: marjanca.potocin@gmail.com

Telefon: 041-862-544

Poslovna ideja   Preberite več >>

Sem 29 letnica, ki je že od malih nog zelo povezana z naravo. Sem tudi uni. dipl. socialna delavka in diplomantka študijskega programa Prehransko svetovanje – dietetika

Delo z ljudmi, povezanost z naravo, pozitiven življenjski slog ter zdrava prehrana so moje ljubezni, ki se združijo v prehranskem svetovanju.

Ime, ki se je ustvarilo v tem konceptu je Sofiel, angel narave, ki nas spominja, naj se vrnemo k njej. Naš slogan pa je Na pravi poti k naravi naproti.

Nudim:

individualna prehranska svetovanja, izvedena na podlagi kakovostnih meritev bazalnega metabolizma ter telesne sestave

sestavo uravnoteženega jedilnika, ki sledi smernicam zdravega prehranjevanja

3 mesečni program za izgubo telesne mase s spremembo načina življenja

Mnenja sem, da se je potrebno stvari lotevati celostno in ker so tudi pri prehranjevanju vzroki večkrat globlji, lahko na tem mestu, na podlagi izkušenj dela z ljudmi ponudim človeško noto prehranskemu svetovanju. Blizu sta mi individualni pristop, prilagojen željam in potrebam posameznika.

Mreženje/možnosti sodelovanja

Ponujam/iščem

Nudim lahko prehransko svetovanje, sestavo jedilnikov ter izvedbo različnih programov, prilagojenih tudi vašim željam

Ponudim lahko tudi svoje sodelovanje pri raznih projektih, ki vključujejo in združujejo zdrav, aktiven način življenja, delo z ljudmi, alternativo, skratka, kakršnekoli nove, zanimive ideje na področju prehrane, zdravja ter tudi sociale

Zanima me tudi socialno podjetništvo, tako da bi bila vesela sodelovanja s kom, ki ima kaj dobre prakse v tem

Ker sodelujem tudi pri odpiranju ekološke trgovinice Gajbica, se lahko oglasite vsi, ki imate kaj ekološkega, zanimivega in novega za ponudit (prehrana, kozmetika…)

Ime in priimek: Anja Baš

Naslov: Jablana 7, 1410 Zagorje ob Savi

Tel: 040/164-982

e-naslov: anja.bas@gmail.com

ŠPILARIJE, poučevanje nemškega jezika in varstvo otrok   Preberite več >>

Moje storitve so: igralne urice za otroke od 3. leta starosti dalje, inštrukcije za osnovnošolce in srednješolce, individualno poučevanje, izvajanje osnovnih in nadaljevalnih tečajev, poletni kamp za predšolske in osnovnošolske otroke, delavnice za šolske otroke v času šolskih počitnic. Pri teh storitvah gre za kreativno poučevanje, organizacijo in izvedbo tečajev ter inštrukcije nemškega jezika. S tem šolskim letom zaključim s prvimi skupinami igralnih uric, ki sem jih organizirala sama. O začetku poslovanja mojega podjetja razmišljam z novim šolskim letom.

Poleg zabavnega učenja nemščine za vaše otroke nudim tudi varstvo. Torej če potrebujete počitek od napornih delovnih dni, če bi se radi razvajali v dvoje nudim varstvo za vaše najmlajše in najdražje!

Mreženje/možnosti sodelovanja

Možnost poslovnega sodelovanja vidim na področju drugih tujih jezikov- organizacija skupnih delavnic ali poletnega kampa.

Ime in priimek: Anja Hercog

Naslov: Log 1, 1430 Hrastnik

Tel.: 040 906 748

e-naslov: hercog.anja@gmail.com

Poslovna ideja: Gojenje in prodaja polžev Helix   Preberite več >>

Gojenje polžev Helix v domačem okolju, v naravi po standardih Italijanskega inštituta. Prodaja polžev v Italijo in restavracije na domačem in tujem trgu.

Poslovni načrt za idejo je končan. Ugotovitev, da je dejavnost na 1000m2 primerna za popoldanski s.p..

Mreženje/možnosti sodelovanja

Ponujam

Drugim udeležencem lahko ponudim pomoč pri varstvu otrok, ustvarjanju(izdelava nakita, igrač, oblačil)

Drugim udeležencem lahko pomagam pri trženju

Možnosti poslovnega sodelovanja vidim pri zgoraj naštetih dejavnostih in pri sodelovanju za ustanovitev podjetja Hiška s.p., kjer bi lahko dva imela večjo farmo in se tako oba preživela čez celo leto.

Ime in priimek: Matic Hribar

Naslov: Sveta Planina 9, 1420 Trbovlje

Tel: 040 415 154

e-naslov: matic.hribr@gmail.com

Poslovna ideja   Preberite več >>

Izdelava in prodaja športnih rekvizitov (vadbeni trakovi H-MAX)

H-MAX vadbeni trakovi so vadbeni pripomoček, s katerim se izvajajo kompleksne vaje z lastno težo: proprioceptivna vadbo, stabilizacijska vadba za abdominalni predel in ramenski obroč. Prav tako se uporabljajo za izboljšanje mišične zmogljivosti kot so kondicijska, maksimalna in submaksimalna moč.

Ideja je v razvijanju.

Mreženje/možnost sodelovanja

Ponujam/iščem

Nudim lahko kakršno koli izdelavo rekvizitov in svetovanje pri izvajanju vaj z športnimi rekviziti ki jih izdelujem

Ponudim lahko tudi svetovanje pri raznih projektih, ki vključujejo športne aktivnosti, konstruiranje novih zanimivih produktov na vseh področjih

Zanima me tudi spletna prodaja, tako da bi bil vesel sodelovanja s kom, ki ima kaj dobre prakse v tem

Možnost poslovnega sodelovanja vidim v podjetjih, ki se ukvarjajo s prodajo športnih rekvizitov in vadbenih centrih ki nudijo takšne usluge.

http://www.youtube.com/watch?v=c3WTjHlo_58

http://www.youtube.com/watch?v=KJPJV_7lBUU

Ime in priimek: Simona Tofolini

Naslov: Škofja Riža 15b, 1423 Dobovec

e-naslov: simona.tofolini@gmail.com

Poslovna ideja   Preberite več >>

Dotik za dušo

Izvajanje terapij in aktivnosti s pomočjo konja za osebe s posebnimi potrebami

Terapija s pomočjo konja se v zadnjem času vedno bolj uveljavlja poleg že poznane hipoterapije. Cilj hipoterapije je omiliti nevrološke motnje gibanja po nevroloških gibalnih konceptih, cilj terapije s pomočjo konja pa so zasnovani nekoliko širše. Za to terapijo je značilen celosten pristop k uporabniku. Posega na vsa področja človekovega delovanja: motorično, kognitivno, socialno in čus