Razpis za najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021

Vabimo vas, da se prijavite na razpis Najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021, ki ga organizirata spletni mesti Agrobiznis.si in Ovinu.si

Agrobiznis je projekt, s katerim spodbujamo podjetništvo in inovativnost v kmetijstvu in živilskopredelovalni industriji. Opozarjamo na podjetja, posameznike in organizacije z novimi trženjski pristopi in novimi tehnologijami pridelave hrane ali poslovnimi modeli, ki bi lahko pripeljali do hitrejšega razvoja obeh panog in večje prehranske samooskrbe.

Ovinu.si je projekt, ki pod eno streho združuje večino slovenskih vinarjev, od najmanjših družinskih vinogradnikov pa do največjih slovenskih kleti in pridelovalcev vin, ki pozdravljajo vsakoletno izdajo vodnika V letu dni po Sloveniji in ga prepoznavajo kot referenčno oceno svojih vin. O vinu je stičišče slovenske vinske scene, saj sodeluje tudi z vsemi slovenskimi vinskimi institucijami, strokovnjaki in poznavalci, ki portal prav tako prepoznavajo kot pomemben kanal komunikacije in informiranja splošne in vinske javnosti.

Namen razpisa je predstavitev dobrih praks o povezovanju kmetijstva in turizma tako širši poslovni in splošni javnosti kot potencialnim potrošnikom ter spodbuditi drugo strokovno javnost k boljšemu sodelovanju in celovitemu razvoju ponudbe na področju turizma.

Iščemo podjetja, organizacije, združenja, kmetije  in druge posameznike, da predstavijo svoje edinstvene zgodbe v eni od navedenih kategorij:

  1. DOBRE PRAKSE pri povezovanju kmetijstva in turizma v letu 2020: predstavitev, s kakšnimi poslovnimi prijemi, prodajnimi potmi in ponudbo so privabili svoje goste v letu 2020;

  2. NOVE IDEJE IN NAČRTI za povezovanje kmetijstva in turizma za leto 2021: predstavitev novih strategij in razvojnih načrtov, novih poslovnih modelov in pristopov k trženju ali novih programov in ponudb, ki jih pripravljajo za goste v  letu 2021.

Razpis Najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021 poteka od 25. januarja 2021 do 22. februarja 2021.

Med prijavljenimi kandidati na razpis Najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021 bomo izbrali najobetavnejše, ki se bodo strokovni in širši poslovni javnosti lahko predstavili na 3. konferenci Povezovanje kmetijstva in turizma, ali jih bomo predstavili v posebni publikaciji Kmetijstvo in turizem (izid 16. aprila 2021 ob konferenci) ter na spletnih mestih Agrobiznis.si in/ali Ovinu.si. Izbrane prijavitelje bomo o izboru obvestili po elektronski pošti do 15.marca 2021.

Za vse dodatne informacije in pojasnila pišite na maja.tanko@finance.si.


Več informacij o razpisu in PRIJAVNICO najdete TU


Rezultat iskanja slik za agrobiznis logo