SEEMEET 2022 – PRIJAVE NA MEDNARODNI DOGODEK POSLOVNEGA MREŽENJA SO ODPRTE

Z velikim navdušenjem vas obveščamo, da so odprte prijave na mednarodni spletni dogodek za poslovno mreženje –SEEMEET 2022

Kotizacije za dogodek letos ni.


SEEMEET 2022 bo potekal 17. in 18. novembra 2022 prek spleta in bo kot vsako leto omogočil možnost do 35 vnaprej organiziranih sestankov. Dogodek bodo popestrila izredno zanimiva tematska predavanja, ki bodo pokrivala širši spekter tem. Udeleženci se lahko prijavijo bodisi samo na vnaprej dogovorjene sestanke, bodisi samo na predavanja ali pa izkoristijo kar oboje.


Osrednja področja letošnjega dogodka bodo:

Gradbeništvo
Kemična in plastična industrija
Svetovanje
Potrošniški izdelki in maloprodaja
Električna oprema
Energija in obnovljivi viri energije
Prehrana in kmetijstvo
Informacijska in komunikacijska tehnologija (IKT)
Strojna in kovinska industrija

Glavni govorec na dogodku bo dr. Jure Knez, predsednik in soustanovitelj podjetja Dewesoft, multinacionalnega podjetja, ki izdeluje visoko inovativne merilne inštrumente. Ali veste, da se bo NASA po 50 letih vrnila nazaj na Luno tudi s pomočjo Dewesoftove tehnologije? Dr. Knez bo med drugim govoril tudi o treh posebnih elementih, ki so jih pripeljali do poslovne odličnosti (poseben sistem solastništva podjetja, ustanovitev podjetniškega pospeševalnika Katapult in »odbitih« promocijskih aktivnostih). Dewesoft je eno najhitreje rastočih podjetij v svoji panogi in podjetje z eno najvišjih dodanih vrednosti, ki je v slovenski lasti.


SEEMEET 2022 omogoča edinstveno priložnost direktnih kontaktov s potencialnimi kupci, dobavitelji, partnerji in bazenom neskončnega znanja ter izkušenj.

Vabljeni, da se nam pridružite. SeeMeet Slovenia 2022

Image title

Image title