SEMINAR O MOŽNOSTIH PRIDOBIVANJA (NE)POVRATNIH SREDSTVEV

Podjetništvo kljub recesiji deluje in tudi razvoj gre naprej. Ker je potrebno slediti trendom in novim zahtevam, se vseskozi pojavljajo tudi nove investicijske želje in potrebe. S članstvom Slovenije v EU smo razširili tržni prostor, pojavilo pa se je tudi kar nekaj zanimivih razpisov, ki omogočajo pridobitev nepovratnih oziroma ugodnih povratnih sredstev za financiranje posameznih projektov. Če želite izvedeti, kako priti do njih, kateri razpis so sploh na voljo, koliko sredstev in pod kakšnimi pogoji jih lahko pridobite ter kako se prijaviti na posamezni razpis, pridite na seminar.

Seminar je namenjen vsem podjetnikom in gospodarskim družbam, ki razmišljajo o možnostih pridobitve sredstev (predvsem za investicijske projekte) in jih zanima postopek, kako učinkovito priti do ugodnih finančnih sredstev na domačem trgu.

 

VABIMO vas,

da se v torek, dne 16.01.2018, ob 14.00 uri,

(predvidoma) v prostorih RRA Posavje

udeležite seminarja

 

MOŽNOSTI PRIDOBIVANJA (NE)POVRATNIH SREDSTEV

 

Program:

1.      Predstavitev razpisov Slovenskega podjetniškega sklada;

2.      Predstavitev razpisov SID banke;

3.      Predstavitev ostalih zanimivih razpisov na področju podjetništva;

4.      Odgovori na morebitna vprašanja.

Seminar, ki bo predvidoma trajal približno eno uro, je brezplačen. Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov: sandra.colaric.balas@rra-posavje.si najkasneje do 12.01.2018.

 

Vljudno vabljeni!