Vabilo na spletni dogodek LEADER ZA MLADE, 10. maj 2022 -10h

Spoštovani!

10. maja 2022 ob 10. urivas VABIMO na spletni dogodekLEADER za MLADE, ki bo potekal v sklopu evropskega leta mladih.

LEADER ZA MLADE - PREDSTAVITEV PROJEKTOV ZA MLADE IZ PRISTOPA LEADER IN POVABILO MLADINSKIM ORGANIZACIJAM K VKLJUČITVI V PRIPRAVO NOVIH STRATEGIJ LOKALNEGA RAZVOJA organizira Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (CLLD Slovenija).

Dogodek je namenjen mladim na podeželju - društvom mladih, mladinskim organizacijam - ki željo prispevati k razvoju lokalnega območja, se povezovati z drugimi deležniki ter za svoje ideje iščejo vire financiranja.

Za udeležence so organizatorji pripravili:
- predstavitev pristopa LEADER.
- Predstavitev dobrih praks vključevanja mladih v lokalne akcijske skupe in izvedenih projektov za mlade.
- Predstavitev možnost vključevanja mladih v lokalne akcijske skupine ter v pripravo strategij lokalnega razvoja za programsko obdobje do 2027 - možnosti vključevanja mladih v projekte LEADER.
- Odgovore na vprašanja v zvezi s pristopom LEADER.

Podrobnejše informacije so objavljene na strani dogodka. Na dogodek se lahko prijavite na: LEADER ZA MLADE - 1KA | Spletne ankete . Vsem prijavljenim bo poslana povezava in opomnik. Prijava ni pogoj za udeležbo - povezava bo objavljena tudi na sami strani dogodka.

Odgovore na morebitna dodatna vprašanja nudi ga. Slavica Završnik z Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano – Sektor za Podeželje; pisarna CLLD/LEADER na kontaktih: 01 478 9330 clld.mkgp@gov.si; Slavica.Zavrsnik@gov.si

Vabljeni k sodelovanju in spremljanju dogodka!