Vabilo občinam: Uvajate ukrepe trajnostne mobilnosti in potrebujete pomoč pri komuniciranju?

Na IPoP – Inštitutu za politike prostora vabijo k sodelovanju občine, ki imajo namen v letu 2024* uvajati ukrepe trajnostne mobilnosti in pri tem potrebujejo komunikacijsko podporo. 
 
Prednost imajo občine, ki bodo uvedle ukrepe trajnostne mobilnosti na račun omejevanja motornega prometa. Uvajanje tovrstnih ukrepov pogosto vpliva na vsakdanje navade prebivalcev, kar ni prijetno, zato jih pogosto spremlja bolj ali manj glasno izraženo nezadovoljstvo. Do določene mere lahko tovrstno nezadovoljstvo znižamo tudi z ustreznim komuniciranjem.

Občina se lahko prijavi tako, da izpolni kratko in preprosto prijavnico, ki se nahaja na strani ipop.si, ter jo pošlje na naslov life@ipop.si do 14. marca 2024, do 15. ure. 


Vir: IPoP – Inštitut za politike prostora, ipop.si
 

NAZAJ

OSTALE NOVICE

Javni posvet Evropske komisije za zmanjšanje zahtev po poročanju

Evropska komisija je sprožila javni posvet z namenom določiti tiste zahteve glede poročanja, ki izhajajo iz zakonodaje EU, ki jih je mogoče odpraviti ali racionalizirati, ne da bi to ogrozilo cilje politike.

Vabljeni k oddaji jesenske in zimske turistične ponudbe za brezplačno promocijo v okviru digitalnih kampanj 2023

Slovenska turistična organizacija vabi k oddaji ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva v digitalnih kampanjah za jesensko in zimsko sezono.

EU projekt, moj projekt 2024 - prijave odprte!

Predstavite vašo zgodbo o uspehu in se potegujte za naziv Naj EU projekt 2024. Rok za prijavo: 8. marec 2024

Meta Repovž prejela Priznanje za življenjsko delo v gostinstvu

Na Dnevih slovenskega turizma (DST) je Meta Repovž (Gostilna Repovž Šentjanž) prejela najvišjo nagrado v slovenskem turizmu, priznanje za življenjsko delo v gostinstvu.

×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE